Hjem Produkter Maling Baronesse Interiørmaling

Baronesse Interiørmaling

Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter.  Gir deg et perfekt sluttresultat.

Fargerike er landets ledende kjede av fargehandlere og vi har på bakgrunn av mange års erfaring satt sammen vårt eget sortiment av malingsprodukter.Baronesse silke


Baronesse Silke er en interiør akryl/lateksmaling til innvendig bruk på vegger av bygningsplater, puss, betong, sandsparkel, glassfibervev m.m. Malingen har svært god vaskbarhet og glimrende dekkevne. Gir et matt, flott resultat med glans 09. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EU-blomsten og svanen.
Baronesse Silke_1liter
Baronesse Tre & Panel

 

Baronesse Tre & Panel er en vanntynnet interiørmaling til bruk på tre og fiberpanel, skap, dører, vinduer, karmer, listverk mm. Malingen har en svært god utflyt på linje med tradisjonelle oljemalinger og gir en slitesterk overflate. Malingen har god vaskbarhet, er lett å arbeide med og gir en svært pen, silkematt flate med glans 18 og 45.
Baronesse TrePanel_v18_1liter
 

Baronesse Tre & Panel

 

Baronesse Tre & Panel 25 er en oljebasert maling til panel, listverk, dører, vinduer, karmer, møbler og interiør. Malingen har høy slitestyrke og god vaskbarhet. Den er lett å påføre, har god dekkevne og gir en jevn, silkematt overflate med glans 25.
Baronesse TrePanel_25_1liter
 

 

 

Baronesse Heftgrunn

 

Baronesse Heftgrunn er en vanntynnet, hurtigtørkende grunning til bruk inne på de fleste underlag. På grunn av sin gode hefteevne, fester Baronesse Heftgrunn til vanskelige underlag som keramiske fliser, plast, glass m.m. Malingen er enkel å påføre og lett å slipe.
Baronesse Heftgrunn_1liter

 

 

 

 

 

 

Baronesse Takmatt

 

Baronesse Takmatt er en helmatt, vanntynnet takmaling som gir god vedheft til underlaget. Malingen dekker svært godt, er lett å arbeide med og gir deg et matt, skjoldfritt tak med glans 02. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EU-blomsten og svanen.
Baronesse Takmatt_1liter