Hjem Produkter Maling Epoxybelegg til gulv og garasje

Epoxybelegg til gulv og garasje

Epoxy-Floor-Coating

 

Fargerike Meyer har nå fått til lager ett fantastisk epoxybelegg til gulv, enten det er kjellergulv, vaskerom, gang eller garasje gulv.

Produktserien er omfattende, men her kan du lese om noen av dem:

RESUSEAL WB / RESUSEAL WB CLEAR

RESUSEAL WB er en to-komponent vannbasert epoxy, som leveres i forskjellige farger. Den er enkel å bruke og har utmerket vedheft til betong, tre og andre overflater. RESUSEAL WB gir en attraktiv, slitesterk og støvfri yte. Gulvet blir lett å rengjøre og er meget motstandsdyktig mot skade ved røff behandling. RESUSEAL WB er også resistent mot de fleste kjemikalier, drivstoff, smøremidler etc.

Bruksområde

RESUSEAL WB (alle typer) er luktsvak, ideell for bruk i næringsmiddelindustrien, fiskeriforedlingsindustri, meierier, bryggerier, bakerier etc., der løsemiddelbaserte produkter er forbudt. Det slitesterke og kjemisk resistente belegget gjør RESUSEAL WB ideell for kjellergulv, boder, utstillingslokaler, etc.

RESUSEAL WB brukes også som primer forut for påføring av resucoat HB / Resutop (100 % tørrstoffinnhold) til garasjer, , verksteder, varehus, lagerlokaler og generell industriell bruk. Der man kun vil støvbinde et gulv er RESUSEAL WB perfekt til dette.

 Dekkevne

RESUSEAL WB dekker ca. 6 kv.m. pr. kg.

(Ved porøse og ujevne underlag kan forbruket øke noe og i enkelte tilfeller kan primer være påkrevet).

 

imagesRESUCOAT HB / RESUTOP CLEAR

RESUCOAT HB / RESUTOP CLEAR er en to-komponent løsemiddelfri epoxyfilm for gulv med krav til belegg med ekstra styrke og bygger 200-500 mikron. 100% TØRRSTOFFINNHOLD

RESUCOAT HB gir en farget blank overflate, som er ekstremt slitesterk og med en meget god kjemikaliebestandighet.

Påføres med rull eller kost og er meget luktsvak. Gir en god forseglet, sømløs og hygienisk gulvflate etter herding.

Anti-skli utførelser kan oppnås ved å inkludere Bauxite eller Aluminium-oxide granulat.

Bruksområde

RESUCOAT HB passer for de fleste industrigulv i betong, mur, puss, asfalt og gir en slitesterk, dekorativ og støvfri overflate. Ved å være meget luktsvak er RESUCOAT HB ideell for bruk i næringsmiddelindustrien hvor løsemiddelbaserte produkter ikke er akseptert. De kjemiske og oljeresistente egenskapene gjør RESUCOAT HB ideell for garasjer, alle typer industri inkludert bilindustri, verksteder og fabrikker, der det er røff bruk og et enkelt vedlikehold er nødvendig.

Dekkevne

RESUCOAT HB dekker ca. 4 kv.m. pr. kg. (Ved porøse og ujevne underlag kan forbruket øke noe og i enkelte tilfeller kan primer være påkrevet).

th rulling2