Hjem Produkter Maling Fifty Shades of Greige

Fifty Shades of Greige

990fd77c00a0769afa9fe3deee47083b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fargen greige har vært høstens snakkis i fargeverden. Den elegante, men koselige fargen setter norske hjerter i brann, og med god grunn!

 Greige er nemlig en kombinasjon av grått og beige. Det vil si at den har de beste egenskapene fra to verdener, grå sin eleganse, og beige sin hygge. Vi nordmenn liker nemlig å ha det koselig hjemme. Mens grått kan bli litt for kjølig og formelt for oss, har vi allerede gjort beige i mange år, og ønsker nå noe nytt. Greige en navnet på en farge (på samme måte som grønt og blått), og malingsfargene heter ofte noe annet. Nedenfor kan du se våre beste greige-toner, fra det helt lyse, til mørkere fargetoner.

Storbygra 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storbygrå FR1212, er vår mørkeste greige nyanse. Den er elegant og sofistikert, og svært god til soverom, og også oppholdsrom. Den varme nyansen gir umiddelbart en hyggelig følelse, samtidig som den er elegant.

 

lavakull

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavakull FR1131 er betraktelig lysere, og kan med hell brukes i alle rom. Her er det fantastien som setter grenser. Alle nyansene av Greige er også svært gode gulvfarger.

 

graara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På dette delikate soverommet ser vi Grå Ara FR1129 i kombinasjon med gull og pudder, som gir et fantastisk sofistikert utrykk og palett. Den gyldne tonen er ekstremt behagelig.

 

kanin2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanin FR1104 er sesongens bestselger, og butikkene blir nedringt om nyansen. En vakker fargetone, du lett kan kombinere med andre farger.